terug naar het overzicht

Phabs glijsluiting polsbandje

voorbeelden
van andere polsbandjes

Phabs glijsluiting polsbandjeVergroten
5 korting op Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden

Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden


De originele Phabs geweven entree polsbandjes met plastic glijsluiting zijn ideaal voor uw feest, concert of evenementcwaar toegangscontrole gewenst is of waar leefstijdscontrole op bijvoorbeeld alcoholgebruik noodzakelijk is. Door de glijsluiting zijn de bandjes zonder tang te sluiten.

Het stoffen bandje is in maximaal 8 kleuren te weven, met opties als nummeren, speciale felle kleuren, glitter garen in zilver, goud of andere kleuren, verschillende breedte- en lengtematen en zelfs glow-in-the-dark garen dat oplicht in het donker. Of u nu voor 2 kleuren of voor maximaal 8 kleuren kiest in uw ontwerp, het kan allemaal voor dezelfde prijs, uitgezonderd de opties, uiteraard.

Met de speciale kunststof glijsluiting heeft u geen tang meer nodig om de bandjes vast te zetten. De glijsluiting gaat maar één kant op. Bandjes met glijsluiting zijn echter minder geschikt voor meerdaagse evenementen.

Ingeweven textiel polsbanden zijn niet makkelijk na te maken en zijn comfortabel om de pols te dragen. De breedte van deze bandjes is in principe altijd 15 mm door de glijsluiting die gebruikt wordt. Zinderend mooie bandjes, makkelijk in gebruik.

Een variant is wanneer hetzelfde ontwerp bijvoorbeeld ook in een andere kleur wordt uitgevoerd of dat er bijvoorbeeld VIP of CREW bij een aantal bandjes gezet wordt. U kunt dan de stuksprijs bij het totaal aantal aanhouden en toch verschillende bandjes voor verschillende doelgroepen of voor verschillende evenementdagen maken. Het basisontwerp dient wel gelijk te blijven en het minimum van van elke variant is 100 stuks.

Voor de Phabs geweven textiele polsbandjes met glijsluiting is geen handtang of ander gereedschap nodig om de bandjes om te doen, terwijl de bandjes toch niet overdraagbaar zijn. Deze sluiting is echter minder goed te zekeren dan de aluminium sluiting zoals bij de normale Phabs entree polsbandjes van stof.levertijd 2-3 weken

vanaf € 0,167/stukPhabs glijsluiting geweven textiel polsbanden voorbeeldVergroten
Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden voorbeeldVergroten

Phabs glijsluiting

Stap 2

stel nu hieronder uw eigen polsbandje samen
en krijg meteen de prijs voor uw geweven polsband
Laat ons het werk doen

kies hier de gewenste lengte voor het polsbandje


korting voor toevoegen logovul hier het gewenste aantal in

5 korting op Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden
stuks
nu slechts € 0 per stuk!
Prijs aanbieding
€ 0,000
per stuk
voor uw eigen geweven polsband

bij 0 stuks is uw polsbandje 0% gunstiger!

Phabs glijsluiting
Voor slechts
€ 0,000
totaal excl. BTW

€ 0,--
totaal incl. BTW


uw eigen geweven polsband!
incl. gratis digitale proef
incl. opstartkosten
incl. levering op 1 adres in NL of B


stap 3
bestel meteen of vraag een officiële offerte aan

U vult een paar gegevens in en u ontvangt vrijblijvend onze offerte per e ߛ mail
U stuurt ons uw ontwerp of uw logo en vult uw gegevens in, daarna ontvangt een gratis digitale drukproef van ons ter controle.


 

123MUNTEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie winkelwagen munten of locker munten voor uw merk! klik hier
123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier
123KEYCORDS.NL
Custom made keycords al vanaf 100 stuks in uw eigen ontwerp! Nu tot wel 7,5% korting op de Phlings full-color. Zinderend mooi gewoon! klik hier