Over 123polsbandjes.nl


123polsbandjes.nl is de gespecialiseerde website voor het laten maken van uw eigen polsbadjes voor evenementen, feesten als aandenken en ga zo maar door. Het is een extra dienst u aangeboden door Zynder en de promotie.

De mensen van Zynder zijn al vanaf 2003 gespecialiseerd in custom-made promotionele producten die aangeboden worden onder de naam Phleks! Al de producten in deze collectie hebben een naam die begint met ph! Zynder is ontstaan vanuit een ontwerpbureau, vandaar onze focus op custom-made producten! Naast de custom-made producten bieden we uiteraard ook alle voorraad- en merkproducten aan! Denk bijvoorbeeld aan BIC en Prodir pennen, bedrukt textiel van bijvoorbeeld Santino, B&C, Clicque, maar ook allerlei voorraadproducten die onder de naam Zyndergifts aangeboden worden.

Natuurlijk kunnen we naast de verschillende polsbandjes ook andere hele diverse promotionele producten aanbieden. U kunt altijd contact met ons opnemen over andere (soortgelijke) promotionele producten of kijk eens op de overige 123 promosites.
1 2 3 polsbandjes, zo simpel is het!
Direct naar het product

polsbandjes

Phlanzz bedrukt siliconen polsbandjes classic
Phlanzz reliŽf siliconen polsbandjes classic

Phabs bedrukt entree polsbanden van stof
Phabs geweven entree polsbanden van stof
Phabs Friends vriendschapsbandjes

Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden


 

VRAGEN? ADVIES?
Neem gewoon contact met ons op! Echte mensen die niet bijten ;-) klik hier
123PROMOBRILLEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie zonnebrillen of nerdbrillen voor uw merk! klik hier
123MUNTEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie winkelwagen munten of locker munten voor uw merk! klik hier