Helpcenter veel gestelde vragen


Klik op de vraag voor het antwoord.
 • Hoe werkt het bestellen?
 • Heel simpel. U kunt op de website bekijken welke polsbandjes u zou willen, welke uitvoering en welk aantal. U kunt meteen zien wat de kosten zijn voor de versie die u wenst.
  Daarna kunt u via de website bestellen of contact met ons opnemen via een formulier of via e-mail. Wij proberen dan altijd binnen één werkdag contact met u op te nemen en maken dan voordat de bestelling in productie wordt genomen altijd een proef voor u op. Deze krijgt u ter goedkeuring aangeboden via e-mail. Na de goedkeuring van de proef wordt de bestelling ingezet en gaan we uw zinderend mooie polsbandjes maken!
 • Hoe lang duurt de productie van de polsbandjes?
 • De productie van de polsbandjes is afhankelijk van het type polsbandje. De Phabs geweven bandjes zijn ongeveer in 2 weken klaar, de Phabs friends hebben ietsje langer nodig. De Phlanzz siliconen polsbandjes zitten tussen de 2 en 3 weken. De Phluffs zweetbandjes hebben zo'n 4-5 weken nodig. Uiteraard ligt het ook aan het gevraagde aantal.
 • Hoe kan ik artwork naar jullie sturen?
 •  U kunt het artwork (liefst in een vectoren formaat, dus als .ai, .eps of als PDF) bij een bestelling voegen. Is de file nu erg groot gebruik dan eventueel WeTransfer, de ideale website voor het versturen van files tot 2 GB in grootte! Klik op de link om meteen de juiste gegevens ingevuld te krijgen bij WeTransfer.
 • Kan ik alles afbeelden op een polsbandje?
 • Dat is moeilijk. De meetse polsbandjes kunnen we niet voorzien van een fotografisch beeld, maar bijvoorbeeld Phabs bedrukt wel. De siliconen polsbandjes kunnen we in kleur (met reliëf) maken, maar ook bedrukken. Met die bedrukking is overigens niet zomaar alles mogelijk. Klaparmbanden kunnen full-color (fotografisch) bedrukt worden, maar de siliconen variant daarvan weer niet. Ach, het is het beste dat u met uw idee contact opneemt, dan geven we u het beste advies!
 • Welke maten polsbandjes hebben jullie?
 • In principe kunnen we elke maat maken, behalve bij de Zyndergifts producten. Heeft u een speciale maat nodig, of een speciale verpakking, dan kan dat (vaak), aarzel niet en neem contact op!
 • Kunnen jullie de polsbandjes voor ons opmaken?
 • Ja natuurlijk kunnen we dat! Wij hebben een studio met productontwerpers en grafische ontwerpers die ontwerpen voor u kunnen maken. Ook indien u zou willen dat wij meer voor u ontwerpen kan dat. Denk eens aan een bijzondere uitvoering van een polsbandje, volledig in vorm of hele speciale verzamelaars verpakkingen. En niet alleen voor of met polsbandjes.
 • Welke kleuren kan ik gebruiken in de polsbandjes?
 • Bij de geweven en siliconen polsbandjes kunnen we enkel volle Pantone kleuren gebruiken. Geen mengkleuren en geen rasters. Indien u niet beschikt over een Pantone waaier kunt u de kleuren via de website van rgb.to inzien!

  Bij de bedrukte Phabs polsbandjes kunnen alle kleuren (full-color, CMYK) gebruikt worden.
 • Er staat een vanafprijs, maar de prijs die ik zie is veel hoger, hoe kan dit?
 • De vanafprijs is de prijs van het artikel bij een hoog aantal. Meestal is dat de prijs van een artikel met de standaardopties bij 50.000 stuks. U kunt op de productpagina's zelf de prijs bij het gewenste aantal berekenen, zelfs inclusief alle mogelijke opties. Komt u er niet uit, dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen en vragen! Overigens worden niet zomaar alle prijzen getoond, soms is het noodzakelijk om er een offerte voor aan te vragen, die krijgt u uiteraard geheel vrijblijvend toegestuurd!

Indien uw vraag er niet bij staat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Direct naar het product

polsbandjes

Phabs bedrukt entree polsbanden van stof
Phlanzz reliŽf siliconen polsbandjes classic

Phabs Friends vriendschapsbandjes
Phlanzz bedrukt siliconen polsbandjes classic
Phabs geweven entree polsbanden van stof

Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden


 

123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier
VRAGEN? ADVIES?
Neem gewoon contact met ons op! Echte mensen die niet bijten ;-) klik hier
123KEYCORDS.NL
Custom made keycords al vanaf 100 stuks in uw eigen ontwerp! Nu tot wel 7,5% korting op de Phlings full-color. Zinderend mooi gewoon! klik hier