Hoe het werkt


Het werkt heel simpel.
Zoek het polsbandje dat het beste bij uw merk, bedrijf, uiting of evenement past, qua uitstraling, maar ook qua levertijd en mogelijkheden. Bij evenementen kan toegangscontrole belangrijk zijn, dus denk aan de overdraagbaarheid van een polsband

Klik op uw keuze en u komt op de productpagina alwaar u de armband kunt samenstellen naar uw wensen. Niet alle polsbandjes hebben dezelfde mogelijkheden overigens. Het samenstellen is enkel om de prijs te bepalen, de definitieve vormgeving wordt door onze vormgevers in de studio gedaan, iedereen kan het dus!

Als u de juiste keuzes heeft gemaakt geeft u het aantal dat u wenst op en u ziet meteen de juiste prijs (zelfs inclusief korting indien dat op dat moment geldt)! Wilt u een groter aantal dan waarvoor we meteen prijzen laten zien, vul dan dat aantal in en klik op offerte. U krijgt dan binnen een werkdag een offerte, tenzij we meer gegevens nodig hebben, dan nemen we zeker binnen een werkdag contact met u op en laten u weten hoeveel tijd we wellicht nodig hebben voor het maken van de juiste offerte.

Indien u besluit verder te gaan met de armbanden —waar wij natuurlijk volledig achter staan–, dan kunt u op offerte klikken of op de bestel meteen knop. Vul dan uw gegevens in —voor een bestelling iets meer dan voor een offerte—, eventueel wat aanvullende info en klik nogmaals op de juiste knop om te verzenden. Wij krijgen uw gegevens en u krijgt van ons een offerte. Wij nemen dan uiteraard ook nog een keer contact met u op, wel zo netjes toch?!

Bij een bestelling zullen we sowieso contact met u opnemen om het ontwerp dat we speciaal voor u gaan maken met u door te spreken en een proef te maken voor u ter goedkeuring! Pas als die proef is goedgekeurd zullen we de productie in gang zetten en gaan we uw eigen polsband maken.

Wanneer de productie voor u klaar is krijgt u uw polsbandjes geleverd en kunt u ze gebruiken ter promotie van uw diensten, bedrijf, evenement of als bijvoorbeeld ingangscontrole of leeftijdscontrole bij feesten.

Zynder en de promotie voor uw merk!
Direct naar het product

polsbandjes

Phabs glijsluiting geweven textiel polsbanden
Phabs bedrukt entree polsbanden van stof

Phlanzz bedrukt siliconen polsbandjes classic
Phabs Friends vriendschapsbandjes
Phabs geweven entree polsbanden van stof

Phlanzz reliŽf siliconen polsbandjes classic


 

123KEYCORDS.NL
Custom made keycords al vanaf 100 stuks in uw eigen ontwerp! Nu tot wel 7,5% korting op de Phlings full-color. Zinderend mooi gewoon! klik hier
123PROMOBRILLEN.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie zonnebrillen of nerdbrillen voor uw merk! klik hier
VRAGEN? ADVIES?
Neem gewoon contact met ons op! Echte mensen die niet bijten ;-) klik hier